Despre noi

Relaxează-ti corpul și netezește-ți sufletul pe o colină vâlceană, aproape de natură, unul și același cu natura. Forest Retreat & Spa este destinația care îți revitalizează mintea, corpul și spiritul în răsfațul unei detensionari complete.

Conceptul chintesență este „forest bathing” sau “Shinrin-Yoku”, trendul nr. 1 pe piața internațională a spa-ului in 2015. Elementele naturii se regăsesc atât în designul interior al spa-ului (lemn, piatra naturală, pereți verzi vii) cât și în meniul de terapii bazat pe ingrediente naturale și produse fitoterapeutice, natura fiind sursa de vindecare holistică pentru oaspeții noștri.

“Indreaptă-te către o pădure. Mergi cu pași ușori. Respiră. Deschide-ți simțurile”. Astfel se poate descrie modul de vindecare al terapiei Shinrin-Yoku Forest – medicina simplității de a petrece timpul în pădure.

Termenul Shinrin-Yoku este practica japoneză ce îți poate transforma ziua și semnifică “inspirarea și asimilarea atmosferei pădurii”. Conceptul a fost creat în perioada anilor 1980 și a devenit de-a lungul anilor unul din punctele forte ale vindecării preventive în medicina japoneză. Plimbarea obișnuită în parc te poate relaxa putin, dar Shinrin-Yoku îți solicită să te conectezi în mod conștient cu natura folosind toate cele cinci simțuri. Porțiuni din plimbări au loc în liniște profundă, respirație intensă și conectare senzorială.