Facilități Spa

Centrul spa întins pe o suprafață de 2500 mp

Forest Retreat & Spa oferă un spa impresionant de 2500 mp, cu un design natural și armonios din piatră și lemn. Ne mândrim cu o varietate de servicii pentru un sejur relaxant și revigorant în inima Olteniei.

Piscina interioara cu hidromasaj

Încălzită la 29 grade Celsius și cu o adâncime ce variază între 1.30 m. și 1.60 m, are o suprafață de aproximativ 150 mp și dispune de un sistem integrat de masaj cervical și hidromasaj.

Piscina poate fi folosită pentru exerciții fizice: aqua gym, înot sau în scopuri terapeutice: hidroterapia.
Cascada cervicală constituie o manieră inedită de relaxare ce folosește terapia cu apă. Detensionează mușchii din zona cervicală prin masajul realizat cu ajutorul jetului de apă ce induce o profundă stare de calm.

Zona de hidromasaj are o capacitate de până la 10 persoane, acționează precum o sesiune de masaj relaxând musculatura.

Piscina exterioară

Cu o adâncime de 1,40 m, și cu o temperatură minimă a apei de 25 - 27 grade Celsius, este disponibilă în sezonul estival și dispune de o terasă unde te poți bucura de razele soarelui și de frumusețea naturalăa a resortului.

Jacuzzi

Jacuzzi-ul nostru este locul ideal pentru momente de răsfăț suprem. Imaginează-te sub culorile vibrante ale apusului, într-un cadru de poveste, lăsându-te învăluit de magia peisajului și de relaxarea oferită de masajul apei și de o atmosferă plină de intimitate și liniște.

Ciubăr

Peisaj de iarnă, momente de relaxare și povești alături de prieteni la temperaturi de 38 grade. Și în acest fel Forest Retreat & Spa te provoacă să experimentezi starea de bine, satisfacția și confortul momentelor de excepție.

Dușuri emoționale

Aspectul saunelor umede și al dușurilor emoționale, realizate integral din mozaic, te conduce într-o simfonie de culori, sunet, arome și apă. Acestea dispun de programe specifice de cromoterapie și aromaterapie Tropical Rain și Tropical Mist.

Incinta Magic Garden

Este locul în care poți să-ți lași liberă nevoia de contemplare a naturii doar lăsându-ți privirea să mângâie peretele tapetat cu mușchi naturali. Verdele acestora induce starea de liniște, echilibru dar și de optimism revigorant.

Fântâna cu gheață

Îți oferă posibilitatea de a te răcori ori de câte ori simți nevoia în urma efectuării unei terapii calde sau la ieșirea din saună. Prin folosirea consecventă a fântânii de gheață pe parcursul unei ședințe spa se restabilește nivelul de fermitate al pielii.

Saună umedă

În cadrul acesteia umiditatea aerului atinge nivelul de 100%. Printre avantajele notabile ale efectuării ședintelor de saună umedă se numără și faptul că poate reduce frecventa crizelor de astm, îmbunătățeste oxigenarea organismului în sensul fortifierii sistemului imunitar, oferă pielii un aspect mai tânăr, mai radiant, relaxează musculatura, reduce tensiunea arterială și relaxează profund.

Sauna finlandeză

În sauna uscată umiditatea aerului variază între 5% și 30% iar temperatura resimitita variaza intre 75 si 90 grade Celsius. Acest tip de saună poate fi combinat cu diverse terapii precum uleiurile esențiale pentru aromaterapie atunci când se are in vedere stimularea imunității căilor respiratorii sau îmbunătățirea stării psihice.

Ca beneficii putem menționa faptul ca prin efectuarea sistematică a ședințelor de saună uscată se accelerează metabolismul înlesnind în acest fel procesul de slăbire, dilatează porii și elimină toxinele din organism, ameliorează durerile articulare și musculare, crește nivelul de hrănire al pielii, are impact semnificativ asupra reducerii nivelului de stres, crește rezistența vaselor de sânge.

Salina cu sare de Himalaya

Sarea de Himalaya – extrasă manual din munții care-i poartă numele – a apărut cu aproximativ 200-250 milioane de ani în urmă și este considerată din timpuri străvechi ca fiind cea mai sănătoasă sare de pe planetă. Terapia cu sare (haloterapia) constituie un tratament alternativ de prevenție și tratare a afecțiunilor aparatului respirator.

Generatorul de aerosoli din dotare facilitează îndepărtarea alergenilor prin purificarea aerului și are rol benefic pentru persoanele care suferă de migrene, de astm, de diverse forme de rinite, sinuzite sau de pneumonie cronică. Decongestionează căile respiratorii, regenerează pielea, ameliorează formele ușoare de acnee, psoriazis, eczeme. Îmbunătățește sistemul imunitar, minimizează efectele stresului generat de rutina cotidiană.

Camere pentru terapii

Dispunem de cinci camere de terapie individuala (Oxigenera, Harmony, Serenity, Rose&Shine și Recovery Room) si o cameră de terapie pentru cupluri. Se pot realiza masaje corporale, cranio – cervicale, exfolieri, împachetări, tratamente pentru reducerea durerilor de spate, anticelulitice, tratamente faciale efectuate cu aparatură de ultima generatie.

Toate produsele folosite in cadrul terapiilor sunt profesionale (gama Pevonia Botanica) și conțin ingrediente naturale.

Sala de fitness

Sala de Fitness Dotată cu aparatură Technogym de ultimă generație, o bicicletă spinning, două benzi de alergare și un aparat cardio eliptic, este concepută astfel încât să-ți ofere posibilitatea de a lucra fiecare grupă de mușchi în mod particular. Instructorul de sală te va ghida către un antrenament specific, cu consum raționalizat de energie, corespunzător cu rezultatele cele mai potrivite pentru tine.

 

Forest Retreat & Spa vă așteaptă să vă bucurați de relaxare și revitalizare într-un cadru natural și liniștit.

Forest Retreat & Spa

SITUAT IN MIJLOCUL NATURII

35000+

Clienti ce ne-au trecut pragul

9+

Hectare de teren si spatii verzi

2500 mp

Alocati centrului SPA

Armonie completă cu natura și starea de bine.

Am fost cazați 4 nopti. Camere curate și se face curățenie zilnic. Mâncare bună. Mic dejun super ok! De restul meselor numai vorbesc. Felicitări bucătarilor! ( nu în multe locuri am mâncat mușchiul de vita cum l-am cerut și coastele sunt de te lingi pe degete). Să trecem la SPA. Și aici totul ireproșabil. Piscina, apa numai bună pentru înot. Saunele super! Incalzire in pardoseala. De asemenea o gamă largă de masaje, realizate de profesioniști! La final am lăsat elementul principal al întregului resort: Personalul! (cu P mare). Deosebit, serviabil și atent! Omul sfințește locul! Felicitări!

Sorin Burian

Am apreciat atitudinea oamenilor, toți cei care lucrează acolo și cu care am interacționat sunt amabili, zâmbitori, calzi. Locul este minunat, de la dotări pana la peisaj: mâncarea foarte gustoasa (excelenta ciorba de vacuta, papanașii delicioși- de mult nu am mai mâncat papanași asa buni, mic dejun variat si super bun), muzica foarte faina, curățenie peste tot. Super fain kid corner, m-am bucurat sa găsim carti – bravo! Foarte faina zona de spa, chiar ai ce face!

Denisa

Am stat doar o zi dar ne-am simtit excelent, locatia este minunata si relaxanta, plina de spatii verzi si animalute dragute ceea ce il face un spatiu potrivit si pentru cei mici.Mancarea delicioasa,personalul foarte amabil si de mare ajutor. Desi check-out-ul se face in mod uzual la 11, au fost de mare ajutor cand ne-au permis sa eliberam camera la ora 13. Recomand serviciile de spa, am ales „Forest Retreat Signature Ritual” si cu siguranta am repeta experienta. O recomand in special pe Eva, careia ii multumim pentru experienta.

Adina Ionescu

O experienta foarte frumoasa, calitatea cazarii, camerele extrem de curate, piscinile superbe, apa calduta, va recomand sa alegeti pachet cu cina si mic dejun, plus spa/ piscina inclus. Personalul amabil, binevoitor. Desigur, poti servi si preparate mai accesibile, insa delicatesele precum midii, vita, preparate de chef merita nota 10 si toata aprecierea!!! Noi ne-am simtit minunat, va multumim, va apreciem si felicitari pentru atentia la detalii si munca minunata! Ne bucuram ca avem asemenea locatii, la noi acasa in Romania😘 Vom reveni cu drag!!!

Transmit cu sinceritate impresiile noastre foarte bune fata de acest mic cuib de rai…totul a fost la superlativ…spa-ul si piscina,masaje,vinul si preparatele din zona , camera curata si gradina superba. Cireasa de pe tort a fost concertul live din seara de sambata! Multumim pentru gazduirea de clasa si sigur vom reveni! Felicitari pt nivelul ridicat al serviciilor

Catalin Moiceanu

Locul este foarte relaxant si liniștit, de fapt, este intr o zona destul de izolată. Terasa la etaj este foarte frumoasa cu o priveliște liniștitoare. Piscina interioara este destul de mare. Zona de SPA este foarte curata, liniștită si primitoare.

Basciani Moreno