Misiunea noastra

Filosofia Forest Retreat & Spa se ramifică prin 5 puncte: relaxare, fitness, nutriție, educație și prietenie. Idealul nostru este să ne ajutăm oaspeții să creeze ritualuri de wellness bazate pe încredere, să iși descopere propriile nevoi și dorințe și să se redescopere pe sine în armonie completă cu natura.

Misiunea noastră este să oferim servicii de cel mai inalt rafinament oaspeților ce apreciază nu doar o ambianță caldă și relaxantă, ci și energizantă deopotrivă. Avem o deosebită încredere în interconexiunea dintre corp, spirit și pământ și sperăm să aducem un plus acestei relații. Forest Retreat & Spa este gazda acelor oaspeți ce iși doresc pace în lume și simt că o pot iniția din interior.

La Forest Retreat & Spa, echipa noastră reprezintă cea mai importantă resursă în îndeplinirea angajamentului față de oaspeți. Prin respectarea principiilor de încredere, onestitate, respect, integritate și dăruire, ne nutrim și maximizăm talentul de care vor beneficia atât fiecare individ, cât și compania. 
Forest Retreat & Spa cultivă un mediu de lucru în care se valorează diversitatea, calitatea vieții este stimulată, aspirațiile individuale sunt împlinite, iar povestea Forest Retreat & Spa este confirmată.