AQUA GYM

Aqua Gym

“Viața începe în apă” înseamnă călătoria interioară către retrăirea momentelor fericite din copilărie, atunci când apa a fost primul mediu pe care l-am cunoscut. Dar efectele Aqua Gym-ului asupra stării de bine merg chiar mai departe prin creșterea endorfinelor, moleculele fericirii si ale euforiei.

Aqua Gym se adresează oricărei vârste si oricărui nivel de pregătire fizică. Din moment ce apa susţine 90% din greutatea corporală, este o metodă excelentă de a face mişcare fără efecte negative asupra articulaţiilor şi tendoanelor.

Știai că într-un minut de Aqua Gym se consumă 9.8 calorii? Media caloriilor consumate într-o sesiune de 60 de minute de antrenament cardio este de aproximativ 400-500. Proprietătțile rezistenței apei sunt optime pentru o tonifiere musculară excelentă, forță, mobilitate, echilibru și remodelare corporală. Aqua Gym iți antrenează toate grupele de mușchi, plamânii și inima. Printre numeroasele beneficii fizice ale mișcarii în apă se numară siguranța și protecția corpului prin impactul redus asupra articulațiilor și tendoanelor, stimularea circulației limfatice și scăderea tensiunii arteriale.